În nicio săptămână, Alin Stoica a trecut prin curtea marilor rivale ale Vestului, cu mențiunea că la Poli chiar intenționează să rămână. Și este vorba de adevărata echipa fanion a județului Timiș conform fanilor, care o susțin pe ASU și în Liga a V-a. La UTA, fostul mijlocaș al lui Anderlecht chiar a avut peripeții, povestite ulterior de patronul echipei „textiliste”. „Este un fotbalist prea mare pentru clubul nostru, joacă mai mult noaptea. Adică, de seara până dimineața. Apoi, dimineața la 8 își închide antrenamentul și se odih­nește. Și noi cum nu avem meciuri în nocturnă, la o oră atât de înaintată, nu prea avem ce face cu el. Nu putem ține jucători de nivelul acesta la UTA. E talent înăscut și moare talent. E un om ratat. A stat, a mâncat și a băut, iar apoi a plecat. Ce se facem cu el, dacă la 2 și jumătate l-a sunat pe Giovanni, un om pe care de abia îl cunoscuse, să-l întrebe unde a pus nu știu ce sticlă de țuică? Păi ăsta îi un om normal?”, preciza în urmă cu o săptămână Adrian Marțian.
Între timp, fostul jucător de Champions League s-a înțeles cu „alb-violeții” din orașul de pe Bega și-i dă replica principalului finanțator al „Bătrânei Doamne”. „Marţian este un intrus în fotbal, pentru că Mutu l-a inventat. Eu eram în vacanţă la Arad, nu am semnat cu Marţian, să-mi dea el vreo 100.000 de euro. I-am zis şi lui Mutu de ce nu am fost la antrenament. Marţian mi-a spus: «Vreau să te văd la antrenament, că poate alerg mai tare ca tine». Şi i-am zis lui Mutu că nu vreau să-l fac de râs, că poate aleargă Marţian mai tare ca mine”, a declarat Stoica pentru prosport.ro. Fostul internațional fusese propus la formația emblemă a Aradului chiar de către Adi Mutu, partenerul de afaceri al lui Marțian, inclusiv la șefia Campioanei Provinciei.
Omul de afaceri clujean nu mai dorește să prelungească așa-zisa dispută cu fiul stelistului Tudorel Stoica, spunând doar că: „O lăsăm așa. Alin Stoica e cel mai deștept, cel mai talentat, restul sunt toți proști. Și Becali și Giovanni și eu… Nu mai vreau să continui dialogul prin ziare cu un om ratat”, a explicat Marțian.

Recomandările redacției