Alina Vidican, cu origini din satul Mărăuș din județul Arad, și-a sărbătorit ziua de naștere. A împlinit 39 de ani, iar Claude Senhoreti, soțul ei, a surprins-o cu un cadou de sute de mii de dolari: o mașină marca Lamborghini, ediție limitată.
Pe Instagram, milionarul Claude Senhoreti a distribuit un clip video cu mai multe imagini. Alina Vidican apare în toate fotografiile, ea dă husa jos de pe mașină, apoi se urcă chiar și la volan. „Draga mea, azi este ziua ta. Sper să te bucuri de noul tău LAMBORGHINNI STO SE30. Fata mea iubitoare de mașini. Nu ești doar jumătatea mea, ci ești totul meu, te iubesc!”, a transmis bărbatul prin intermediul rețelelor de socializare.
„Cadou de ziua cuiva? Oamenii tăi preferați? Culoarea este atât de bolnavă! La mulți ani Alina! Așa de fericit pentru tine”, a mai transmis apoi Claude Senhoreti despre cadoul pe care i l-a făcut Alinei Vidican. Conform Fanatik, mașina primită de fosta soție a lui Cristi Borcea costă 425.000 de dolari. Modelul a fost lansat în anul 1993, pentru a sărbători aniversarea de 30 ani a Lamborghinni.
sursa: libertatea.ro

Recomandările redacției