În această vineri a avut loc un eveniment deosebit de important pentru copiii din Almaș și localitățile învecinate, dar și pentru părinții și bunicii celor mici. A avut loc inaugurarea locului de joacă „Corabia piraților”. Totul s-a desfășurat sub privirile nerăbdătoare ale celor mici.
Echipamentele de joacă moderne au fost o necesitate pentru părinții din Almaș care de cele mai multe ori erau nevoiți să meargă la Sebiș cu cei mici. Primarul Ginu Aurel Costea a gândit această investiție pentru a ridica nivelul de trai din comună, dar și pentru a veni în sprijinul celor care nu se pot deplasa în alte localități cu cei mici la diferite locuri de joacă.
„Îmi doresc să duc Almașul la nivelul la care să nu mai existe diferență între sat și oraș, cu toate că multe orașe nu au ce avem noi. Este o investiție pentru cei mici pentru că am vrut să le oferim copiilor un loc de joacă adecvat”, a declarat Ginu Aurel Costea, primarul din Almaș.
De la eveniment nu au lipsit personalități precum Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, sau Simona Stan, consilier județean în cadrul aceleiași instituții.

„Zâmbete, veselie si surprize pentru copiii din Almaș astăzi, la inaugurarea locului de joaca pentru copii din centrul comunei. Sărbătoarea Almașului a adunat astăzi comunitatea almășană, vremea bună ținând cu organizatorii la deschidere. Valea Crișului este mult mai frumoasă cu acest parc pentru copii. Sărbătoarea Almașului va continua cu cântec, joc și voie bună. Felicitări primarului Aurel Ginu Costea și viceprimarului Silvius Avram pentru frumosul eveniment dar și pentru toate realizările din comună”, este mesajul transmis de Ionel Bulcuc.

 

De asemenea Simona Stan a fost impresioantă de modul în care decurg lucrurile în Almaș și de cum administrația din localitate de ocupă de problemele cetășenilor.

„De fiecare dată când vin la Almaș se întâmplă lucruri tot mai frumoase, iar comuna este în continuă dezvoltare, iar asta se datorează în primul rând administrației de aici și bineînțeles primarului Ginu Costea, care lucrează pentru cetățenii din comună”, a spus Simona Stan, consilier județean din cadrul Consiliului Județean Arad.
După tăierea panglicii zecile de copilași dornici să se bucure de noul loc de joacă au fost primiți cu dulciuri de către actori deghizați în pirați care au făcut atmosfera cu atât mai frumoasă pentru cei mici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției