poloOradea a găzduit primul turneu al Campionatului Național de polo – juniori II, seria vestică. AMEFA Arad, pregătită de Răzvan Ionescu şi Sorin Lanevschi, a obţinut patru victorii (12-9 cu CSM Cluj, 19-3 cu Torpi Tg. Mureş, 9-4 cu Viitorul Cluj, 12-3 cu Aqua Tg. Mureş) şi a suferit un singur eşec (9-15 cu Crişul Oradea).
„Se califică mai departe trei echipe şi nu cred că se pune problema ratării finalei de către noi. Singura nemulţumire ar fi că nu scăpăm de complexul Crişul Oradea. În rest, suntem în grafic”, a explicat Răzvan Ionescu. Din lotul arădenilor au făcut parte: Vidican, Secheli, Oros, Jurcă, Danciu, Oacheş, Ciachir, Belean, Păiuşan, Fânaţă, Cismaşiu şi Sofroniciu. Turneul zonal numărul doi are loc la Tg. Mureş în 29-31 martie. În ceea ce priveşte turneele finale,  acestea sunt programate în 31 mai-2 iunie respectiv 21-23 iunie
Se pregătesc juniorii mari
În focuri e și echipa de juniori I, care se pregătește să fie gazdă, pe 2 februarie, pentru al doilea turneu zonal. Lucrurile sunt simple, AMEFA a obţinut victorii pe linie la primul turneu, iar echipa din Tg. Mureş s-a retras din competiţie. Cum primele trei fac pasul spre turneele finale, reiese că zona de la Arad rămâne doar de palmares. Trupa lui Cristian Cosma va înfrunta pe Viitorul Cluj şi Crişul Oradea.

Recomandările redacției