poloSâmbătă, de la ora 16,30, la bazinul Delfinul, AMEFA Arad dispută primul meci din play-off-ul sezonului, cu Sportul Studenţesc.
E poate cel mai echilibrat duel al sferturilor de finală, ocupanta locului 4 (AMEFA) şi cea a locului 5 (echipa bucureșteană) sunt despărţite de 3 puncte. Ultima rundă a fost decisivă, cu succese ale Aradului în faţa Rapidului şi pas greşit al Sportului cu Crişul Oradea.
Arădenii pornesc favoriţi la calificarea în careul de aşi, meciul decisiv, dacă va fi cazul, urmând a avea loc în bazinul „Definul”. „Mi-e frică doar să nu prindem o zi slabă. Am avut un sezon şi cu bune şi cu rele. Pe lângă me­ciurile reuşite cu Steaua şi Dinamo, am pierdut puncte în dispute ceva mai la îndemână. Sportul are un lot cu trei jucători experimentaţi, care contează mult în economia unei partide. Am dovedit însă că am acumulat experienţă de-a lungul atâtor ani, iar faptul că disputăm un meci în plus pe teren propriu poate fi considerat un avantaj”, a spus Cris­tian Cosma. Antreorul AMEFA-ei este privilegiat, având la dispoziţie tot lotul. Meciul al doilea dintre Sportul şi AMEFA va avea loc la Bucureşti, pe 14 aprilie.

Recomandările redacției