poloPoloiştii de la AMEFA au pierdut într-un singur meci avantajul luat după sezonul regulat al Superligii Naţionale, în faţa rivalei la accederea în play-off, Sportul Studenţesc. Cele două echipe se înfruntă într-un baraj decisiv, care se joacă după sistemul cel mai bun din trei meciuri, dar arădenii aveau atuul bazinului propriu, datorită clasării mai bune. Studenţii din Capitală au anulat acest avantaj şi s-au impus în primul meci de la Arad cu 9-6. Elevii lui Cristian Cosma nu cedează însă lupta atât de uşor, mai ales că au potenţial de a întoarce soarta confruntării.
Faţă de sezonul regulat, AMEFA poate conta şi pe Laza, revenit după accidentare, astfel încât speranţele echipei arădene sunt mari.
„Şanse sunt, dar trebuie să şi credem în ele. Calificarea nu e încă decisă, mergem la Bucureşti să câştigăm. Sper ca băieţii să facă un meci mult mai bun şi să readucem meciul la Arad, în decisiv”, spune Cristian Cosma.
Meciul doi al barajului dintre Sportul şi AMEFA este programat duminică, de la ora 10, în Bazinul Floreasca din capitală.
Dacă se va impune, Sportul va face pasul spre semifinale, dacă va câştiga AMEFA, atunci decisivul se va disputa săptămâna viitoare la Arad.

Recomandările redacției