Amicalul revanșei pentru „tricolori” în fața Suediei

0
221

Echipa naţională de fotbal a României va disputa, pe 27 martie, pe teren propriu, o partidă de verificare contra reprezentivei similare a Suediei, informează site-ul frf.ro.
Meciul va avea loc în afara Bucureştiului, iar oraşul gazdă va fi anunţat în funcţie de disponibilitatea arenelor din celelalte oraşe mari ale României. FRF îşi doreşte ca echipa naţională să joace în cât mai multe locuri din ţară pentru a bucura suporterii tricolorilor, mai notează sursa amintită.
De asemenea, Federaţia Ro­mână de Fotbal negociează şi cu alte federaţii internaţionale pentru stabilirea unui alt meci amical în luna martie.
Suedia se află în acest moment pe locul 18 în clasamentul FIFA/ Coca-Cola, în timp ce în această ierarhie tricolorii ocupă poziţia 41. Echipa Suediei este calificată la Campionatul Mondial din acest an din Rusia, eliminând la baraj Italia.
Ultima întâlnire între cele două formaţii a avut loc în sferturile de finală de la Campionatul Mondial din SUA 1994, când nordicii s-au impus după loviturile de departajare.
Naţionala României va disputa următoarele jocuri oficiale în septembrie 2018, odată cu debutul noii competiţii Liga Naţiunilor UEFA. Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc pe 24 ianuarie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.