SAMSUNGOdată cu sosirea primăverii, în oraşul Lipova au început şi lucrările de toaletare şi igienizare a spaţiilor verzi. În acest sens, Primăria oraşului a luat toate măsurile necesare pentru demararea acestor lucrări, astfel încât echipele de muncitori să ajungă la fiecare din aceste zone cu spaţii verzi ale oraşului în cel mai scurt timp.
Primul pe lista spaţiilor verzi a fost Parcul Central unde lucrările au demarat devreme, fiind finalizate încă în luna martie.
În prezent, de la începutul acestei săptămâni au fost demarate lucrările la Parcul Mic, aflat tot într-o zonă centrală a oraşului, mai exact în Piaţa Libertăţii, vizavi de binecunsocutul Bazar Turcesc din centrul vechi al oraşului. Echipa de muncitori prezentă în zona parcului se ocupă de tot ceea ce înseamnă toaletare şi igenizare a acestui spaţiu, fiind desfăşurate activităţi precum: tăierea unor copaci vechi, curăţirea întregii zone de vegetaţia uscată, plan­tarea unor puieți din diverse specii de copaci etc.
Lucrările de toaletare şi igienizare a Parcului Libertăţii vor dura aproximativ o săptămână, astfel încât la sfârşitul acestei perioade lipovanii se vor putea bucura de plimbările în natură, într-un parc curat, cu un aspect și aer primă­văratec.

Recomandările redacției