În anul Centenarului Marii Uniri, fotografia face obiectul mai multor evenimente de interes. Atât fotografii, cât și iubitorii de fotografie vor avea parte de momente deosebite. Și pentru Foto Club Arad, 2018 este un an aniversar, ce va fi marcat cum se cuvine. Asociația Foto Club Arad (fondată în 1968) invită arădenii să participe la Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – 2018, ediția a XVIII-a. Salonul din acest an va fi unul special de­dicat aniversării a 50 ani de la înfiinţarea Foto Club Arad. În acest an, secțiunile sunt: liber color şi liber monocrom.
Fotografii profesioniști, ori amatorii de fotografie își pot înscrie lucrările până la data de 1 octombrie. Vernisajul şi acordarea premiilor vor avea loc în data de 16 noiembrie 2018, la Sala de Expoziţii Atrium Mall din Arad. Cluburile foto cu mai mult de șase participanţi vor avea o reducere a taxei de participare dacă vor lua legătura cu reprezentanții Asociației Foto Club Arad. De la aceștia vor obține și mai multe informații.
Salonul este sub patronajul AAFR nr. 022/2018 şi va fi organizat conform regulamentelor şi standardelor de organizare ale saloanelor de artă fotografică şi ale Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR).
(S.S)

Recomandările redacției