Cermeiul a început sezonul cum nu se putea mai bine. Elevii lui Radu Anca au învins cu 2-1 în partida contra celor de la Școlar Reșița, una dintre marile favorite la promovare.
Tânărul tehnician și-a lăudat elevii pentru succesul neașteptat: „Am avut un spirit de echipă mai puternic decât Reșița azi, de aceea am câștigat, am avut dăruire. Forța echipei a fost principalul motiv, dar de multe ori am fost peste ei și ca joc, am avut posesia, multe ocazii. Victoria este meritată, băieții au avut atitudine, au fost determinați, nu am ce să le reproșez. Golul lor a fost o întâmplare, dintr-un aut acordat aiurea de tușier sub presiunea domnului Lolea, care a stat lângă el în toată repriza secundă. Dar Dumnezeu e sus și vede, iar până la urmă s-a reglat cu golul nostru din prelungiri”
Octavian Benga, tehnicianul Reșiței, a pus succesul în seama foștilor utiști aflați la Cermei, iar Anca este de acord, dar fără a știrbi din meritele întregii echipe: „Într-adevăr, cei trei jucători veniți de la UTA (Polgar, Tănase și Prună) au jucat un rol foarte important, dar victoria este a întregii echipe. Mă bucur enorm că i-am adus pe Tănase și Prună la Cermei, pentru că aici joacă meci de meci, cresc, nu au aceeași presiune ca la UTA. Pentru noi urmează un meci de cupă cu Lipova, pe care vrem să îl câștigăm, dacă ne calificăm vom obține o primă de la domnul președinte pentru că ar fi a treia victorie consecutivă. Tratăm serios atât meciul de Cupă cât și deplasarea de la Avrig din weekend, consider că avem un lot destul de numeros și de valoros pentru a face față în două competiții, mai ales după sosirile lui Tănase și Gal.” a încheiat Anca.

Recomandările redacției