Lunca Teuz Cermei a fost la câteva secunde de cea de-a șap­tea victorie consecutivă în campionatul Ligii a III-a, însă decarul Unirii Alba Iulia, Ciprian Selagea, a stricat socotelile în cel de-al patrulea minut de prelungire. Gaz­dele nu au găsit motivele pentru care băimăreanul Kemenes a prelungit atât de mult partida, dar și-au asumat și propriile greșeli.
Oricum și la 2-2, seria pozitivă a „sămădăilor” continuă, iar peste șase zile vine rândul vecinei de clasament, Metalurgistul Cugir, meci ce va fi abordat fără suspendații Nistor și Deta.
„Nu înțeleg de ce a dat «centralul» cinci minute de prelungire, dar, chiar și așa, nu aveam voie să luăm gol la ultima fază. Trebuia jucat simplu, să eliberăm zona dând mingea departe de poartă. Păcat, căci am avut destule ocazii pe lângă cele două goluri marcate. Și la 2-0 și la 2-1 și iată că ne alegem doar cu un punct din acest meci. Nu cred că m-am grăbit cu schimbările, așa am considerat eu. De exemplu, la 2-0 nu prea mai țineam de minge și l-am introdus pe Prună să avem posesie. Nu cred că problema au fost schimbările, până la urmă trebuie să ținem cont și de adversar. Știam că locul din clasament nu reflectă valoarea lotului celor de la Alba Iulia, le-am spus-o băieților și le-am atras atenția. S-a văzut și astăzi că sunt o echipă bună, ce duce mingea în față, pasează bine. Mai avem o etapă, va fi greu la Cugir fără doi dintre titularii noștri, dar mergem să ne jucăm șansa. E meritul băie­ților că am legat șase victorii și continuăm seria pozitivă chiar și cu acest egal. Păcat, totuși, că pentru o ultimă neatenție nu am terminat turul în fața suporterilor cu o victorie, dar mergem mai departe”, a menționat Radu Anca, antrenorul Cermeiului la finalul disputei cu „alb-negrii” din Ceta­tea Unirii.

Recomandările redacției