abelChiar dacă principalul suspect al crimei în cazul Abel a fost închis, acesta nu a mărturisit încă unde a ascuns cadavrul, anchetatorii fiind nevoiţi să continue astfel căutările şi în cea de-a zecea zi de la dispariţia omului de afaceri. Lucrurile fiind lămurite în mare parte asupra vinovaţilor, unul dintre asociaţi, Adrian Buleu, fiind deja reţinut pentru 29 de zile, oamenii legii simt că ancheta se apropie de final, iar trupul lui Abel va trebui să iasă la iveală în cel mai scurt timp, şi tocmai de aceea au amplificat căutările. „În cursul zilei de astăzi (n.r. ieri) am continuat căutările cerând şi sprijinul unei echipe de scafandri din Timişoara. De asemenea, colaboratorii de la Bucureşti au fost alături de noi, iar căutările vor continua până îl vom găsi pe Abel Apostol. Am avut şi sprijinul jandarmilor, al ISU, căutările fiind efectuate şi cu ajutorul unor câini special dresaţi pentru depistarea de persoane. Cercetările au continuat astăzi în Pădurea din Vladimirescu, acolo unde a fost incendiată maşina, însă le-am extins şi la Pădurea Ceala pentru a verifica toate pistele posibile. Căutările vor continua şi în zilele următoare“, ne-a declarat comisar şef Adrian Şimon, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale Arad.
Din informaţiile noastre, poliţiştii au cercetat şi alte zone din municipiul sau din judeţul Arad, locurile neputând fi date însă publicităţii, ancheta aflându-se în desfăşurare.
„Un efectiv alcătuit din 15 jandarmi, ajutaţi de trei câini, a efectuat căutări în zona Pădurii Ceala. Căutările au început la ora 09.00 şi s-au încheiat, din păcate fără succes, la ora 13.00. Dacă vom mai fi solicitaţi, vom participa şi în următoarele zile la căutarea lui Abel Apostol“, ne-a declarat Emilia Fânaţă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad.
Bătaie pe recompensa de 5.000 de euro
Albert Apostol, fiul lui Abel, ne-a declarat că recompensa promisă celor care pot să ofere indicii cu privire la găsirea tatălui său este valabilă în continuare. „Până acum am primit zeci de telefoane din partea unor detectivi particulari şi a unor persoane care se dădeau drept «medium». Ei şi-au oferit serviciile, însă fără nici un folos. De asemenea, toate informaţiile pe care le-am mai primit din aceste telefoane le-am înaintat organelor de anchetă, însă nici o pistă nu s-a adeverit. În ceea ce priveşte prezenţa la complex a familiei lui Buleu, menţionez că după ce a fost ridicat de Parchet, nici un membru al familiei nu a mai călcat prin zonă“, ne-a declarat fiul lui Abel.
Cercetările continuă, iar restaurantul împreună cu birourile în care ar fi fost ucis Abel Apostol de către asociatul său de afaceri, Adrian Buleu, este închis în continuare, uşile de la intrare fiind sigilate.

Recomandările redacției