tigancaAlarmă falsă în cazul Abel: pe baza unor informaţii, poliţiştii au căutat, ieri, într-o anumită zonă a Canalului Ţigăncii, unde s-au găsit rămăşiţe ale unor oase. În cele din urmă, însă s-a dovedit că alarma era falsă, oasele fiind de natură animală, iar trupul lui Abel de negăsit. „Poliţia ne-a indicat care zonă să o căutăm. Nu a fost vorba despre cercetarea întregului canal, ci doar de o zonă foarte bine delimitată. Accesul cu barca era oricum imposibil. După ce am verificat zona pe care ne-au specificat-o organele de anchetă am plecat fără nici un rezultat, trupul celui dispărut nefiind găsit de către pompieri“, ne-a declarat George Pleşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.
Totodată Albert Apostol, fiul lui Abel, ne-a declarat că nu este îngrijorat de faptul că tatăl său nu a fost găsit nici până în prezent şi că este încrezător că acea zi este aproape. „Căutări se fac în continuare şi sunt absolut sigur că tatăl meu va fi găsit cât de curând. De altfel, nici nu concepem să nu fie găsit. În cursul zilei de astăzi (n.r. ieri) am fost şi noi informaţi că se efectuează căutări în zona Subcetate, în partea opusă Malului Mureşului. În zona respectivă există o mlaştină, iar în mijloc se găsesc vreo şase canale de o adâncime de până la cinci metri. Accesul până acolo se poate face într-un minut, iar drumul este neasfaltat. Este o zonă bună pentru cineva care ar fi vrut să abandoneze un cadavru“, ne-a declarat Albert.
Din păcate, în cele din urmă şi ziua de ieri a trecut fără găsirea lui Abel Apostol, omul de afaceri care a dispărut în ziua de 1 mai. Astăzi se împlinesc deja trei săptămâni de la dispariţia acestuia, timp în care familia nu îşi doreşte altceva decât găsirea lui.
În data de 9 mai, Adrian Buleu, partenerul de afaceri al lui Abel Apostol, a fost arestat pentru 29 de zile, fiind declarat principalul suspect al crimei.

Recomandările redacției