Albert si mamaChiar şi fără ajutorul voluntarilor, anchetatorii au continuat cercetările în vederea găsirii cadavrului lui Abel Apostol. „Se fac cercetări amănunţite în continuare, pe toate planurile. Încă nu au sosit probele de sânge de la Bucureşti, însă asta nu ne opreşte să ne continuăm ancheta. Totodată căutarea băr­batului dispărut a continuat şi astăzi (n.r. ieri) în Pădurea Ceala. S-au reluat cercetările şi în pădurea de la Vladimirescu, iar periferiile municipiului Arad au fost verificate de asemenea“, ne-a declarat Adrian Şimon, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad.
De cealaltă parte, familiei şi apropiaţilor lui Abel Apostol nu le-a rămas altceva de făcut decât să aştepte. „Aşteptăm şi noi să vedem cum decurge ancheta. Din ce auzim noi, la fiecare oră apar noi indicii. În ceea ce priveşte munca voluntarilor, după cercetarea de amploare de marţi, am încheiat căutările. Lumea este însă dornică în continuare să ajute la găsirea lui Abel. Foarte mulţi oameni ne sună şi îşi arată disponibilitatea de a continua căutările. În cazul în care ni se va cere implicarea din partea celor care anchetează cazul, atunci o vom face“, ne-a declarat Willy Glasser, prietenul familiei omului de afaceri dispărut.
De asemenea, Albert Apostol, fiul lui Abel, ţine să mulţumească tuturor celor care s-au implicat până acum în căutarea tatălui său. „Familia mea este recunoscătoare şi le mulţumeşte tuturor celor care s-au implicat în căutarea tatălui meu. Mă refer aici atât la voluntari, cât şi la cei care anchetează cazul: procurori, poliţişti, jandarmi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad, echipei de la Salvo Timişoara, presei şi aşa mai departe. Avem toată încrederea că acest caz se va termina cât de curând, iar adevărul va ieşi la lumină. Suntem încrezători că vinovaţii vor plăti pentru fapta oribilă pe care au comis-o“, ne-a declarat Albert Apostol.

Recomandările redacției