manteaAndreea Mantea şi Ştefan Stan formează un cuplu de câteva luni, iar relaţia lor a fost la un pas de a se termina în urmă cu o lună, dar cei doi şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt, aşa că s-au împăcat, iar acum se gândesc la viitorul lor.

Andreea Mantea a vorbit într-un interviu acordat ProTV Magazin că ea şi iubitul ei au gânduri serioase şi vorbesc şi despre căsătorie.

„Eu şi Ştefan suntem împreună de doar trei luni, e prematur să spun că bat clopotele de nuntă, deşi avem o legătură foarte puternică. Nu aş sta niciodată într-o relaţie dacă nu aş simţi că mă completez perfect cu partenerul meu. Acum aş putea spune că mi-am găsit jumătatea, dar să lăsăm şi timpul să îşi spună cuvântul… Vorbim despre casatorie, avem o relaţie foarte puternică şi ne dorim foarte mult ca povestea asta să fie mereu frumoasă ca acum până. Dar, cum vă spuneam şi mai devreme, timpul le hotărăşte pe toate. Nu m-am gândit serios cum ar arata rochia mea de mireasa… Însă când mă voi hotărî să mă căsătoresc, voi şti exact cum va arăta rochia mea de mireasă. Nu o voi achiziţiona de la un designer, ci voi merge la un atelier de croitorie, voi cere exact ce-mi doresc şi voi urmări îndeaproape realizarea rochiei” a declarat Andreea Mantea

SURSA: http://www.realitatea.net/

Recomandările redacției