Andreea_Marin_Tuncay_OzturkMiercuri seara, la o petrecere organizată de revista VIVA!, Andreea Marin (39 de ani) a dezvăluit, într-un cerc apropiat de prietene, cum a ajuns ca la nici cinci luni de la divorţul de Ştefan Bănică jr să se simtă din nou o femeie împlinită. Celebra vedetă trăieşte în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de un doctor fizioterapeut, Tuncay Ozturk (27 de ani).

În sfârşit, a ieşit soarele şi pe strada “Zânei”! Andreea Marin pare să fi dat uitării momentele triste care au consemnat, la începutul acestui an, despărţirea de artistul Ştefan Bănică jr. La petrecerea de miercuri, organizată în cinstea a 14 ani de activitate a revistei VIVA!, Andreea a strălucit. La propriu!

Îmbrăcată elegant, într-o fustă marca Domenico Dolce, creaţie estimată de specialişti la 4.000 de euro, la care a asortat o pereche de cercei masivi şi câteva brăţări grele, “Zâna Surprizelor” a atras toate privirile. Bombardată din toate direcţiile cu întrebări legate de noul ei iubit, Andreea s-a retras, pentru câteva minute, în compania unor apropiaţi, cărora le-ar fi potolit curiozitatea în câteva fraze scurte şi la obiect.

Ea la chef, el o aştepta acasă

“Tuncay a reuşit sămi readucă zâmbetul pe buze. M-a cucerit cu tandreţea şi sinceritatea lui. E un bărbat împlinit, care a muncit enorm pentru a ajunge unde este acum, pentru a-şi împlini visul de a fi medic”, le-ar fi dezvăluit Andreea prietenelor sale. Au fost, de altfel, şi singurele cuvinte pe care vedeta le-a rostit despre omul care i-a cucerit inima.

Fosta doamnă Bănică n-a întârziat mult la petrecere, plecând după nici o oră. Pare firească graba ei, dacă ţinem cont de faptul că acasă, în Pipera, o aştepta iubitul. Andreea Marin e nedespărţită de noua ei dragoste, cei doi amorezi mergând împreună, zilele trecute, la Bistriţa, acolo unde bruneta şi-a susţinut proiectul Şcoala mamelor, un program care încearcă să prevină violenţa în familie.

Campionul Marian Drăgulescu îl consideră un profesionist

În martie 2012, multiplul medaliat olimpic, mondial şi european la gimnastică Marian Drăgulescu (foto) s-a tratat în Turcia, la spitalul unde lucrează şi actualul iubit al Andreei Marin. “Eu am fost acolo cu probleme la glezna stângă. Am suferit o intervenţie chirurgicală. Am lucrat şi cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk, care este un profesionist, ca de altfel toţi cei care lucrează la respectiva clinică”, ne-a declarat Marian Drăgulescu. Cu acelaşi specialist în recuperare au mai lucrat şi gimnastele Andreea Răducan şi Simona Amânar.

SURSA: Libertatea.ro

Recomandările redacției