Tragedie fără margini în familia tânărului de 21 de ani care a decedat pe loc în accidentul produs în această după amiază pe drumul Arad – Horia. Victima se numește Andrei Alexandru Șomlea, student al Universității Aurel Vlaicu din Arad. În această perioadă urma să își dea licența la Facultatea de Educație Fizică și Sport. Andrei mai are cinci frați. A fost absolventul Liceului de Artă Sabin Drăgoi și locuia în comuna Livada.

Șocul morții sale i-a lăsat pe toți fără cuvinte, iar părerile de rău curg pe Facebook.

„Ieri am postat amintiri cu voi ,cei din 8C ….
Acum un sfert de oră am primit un telefon, pe care nici unul dintre noi nu și-l dorește….
Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă. În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea.
Nu pot să cred că Alex Andrei Șomlea a plecat dintre noi ! A fost a doua mare incercare pe care nu a reușit să o treacă …
Vei ramane vesnic in inimile noastre , copilul frumos, vesel,inteligent și talentat !
Drum lin suflet bun si pur!”, a scris Aniela Ficiu.

În urmă cu cinci ani de zile, Andrei a fost în concediu la mare. S-a înecat, a stat în comă, dar și-a revenit. Din păcate, astăzi soarta nu a mai fost darnică cu el.

Cum s-a produs accidentul 

În jurul orei 15.15, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din primele cercetări a reieșit că, un bărbat de 39 de ani, din Arad, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.J.709, a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 54 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea șoferului de 39 de ani și decesul unui bărbat de 21 de ani, pasager în aceeași autoutilitară.
Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciun conducător auto nu se afla sub influența alcoolului.
Dumnezeu să îl odihnească!

Lasă un răspuns

  • Ana Raita spune:

    In fata acestei tragedii,iti dai seama cat de fragila si efemera este viata.Ma doare sufletul si nu pot decat sa spun…. sa te odihnești in pace copil drag si bunul Dumnezeu sa te așeze în împărăția Lui.Sincere condoleante familiei greu incercate de această teribilă dramă!Prof.Ana Raita

Recomandările redacției