gagDupă ce a cucerit aurul la tineret şi seniori în cadrul Campionatelor Naţionale în sală, Andrei Gag a obţinut un rezultat dătător de speranţe la Campionatul Balcanic indoor, de la Istanbul. Atletul de la CSM Arad s-a  remarcat în aceeaşi probă, de aruncare a greutăţii, iar cu rezultatul de 16,25 metri s-a clasat pe locul opt şi pe poziţia a doua, alături de echipa României. „Este un rezultat bun, mai ales dacă avem în vedere condiţiile de concurs. Urmează în martie naţionalele de aruncări lungi, unde în mod normal trebuie să câştige atât la tineret cât şi la seniori şi Cupa Europei, unde m-aş bucura mult să cucerească o medalie. Andrei se află acum la Snagov, unde se pregăteşte alături de lotul naţional”, a dezvăluit antrenorul sportivului, Ionel Oprea.
Un alt atlet de la CSM Arad cu pretenţii la cele două concusuri din martie este elevul lui Constantin Miclea, Raul Rusu, campion naţional şi balcanic la aruncarea suliţei.
Aproape de podium
În altă ordine de idei, la Bacău a avut loc Campioantul Național de atletism în sală, rezervat juniorilor II. În proba de aruncare a greutăţii cu bila de 5 kg, Denis Both (CSM Arad) a fost aproape de podium. Arădeanul s-a clasat pe locul 4 (13,64 m), cu 57 de cm mai puţin decât ocupantul locului 3. Asta în timp ce Alex Both (LPS Arad) a ocupat locul 13 (11,65 m).

Recomandările redacției