angajataFemeie cinstită, până la proba video, care a dovedit că angajata model nu este tocmai ușă de biserică. De acest lucru s-au convins administratorii unui magazin de haine din Arad, în timp ce şi-au surprins salariata în timp ce îşi însușea din banii încasați.

Metoda era pe cât de ingenioasă, pe atât de inedită.

Pentru ca nimeni să nu îşi dea seama că fură din încasări, femeia vindea produsele la preț întreg, deși ele erau la reducere şi dosea diferența într-un buzunărel ascuns al portofelului. „Știi ce s-a întâmplat? Eu am pus pe anumite produse reducere. Ea dădea eticheta de reducere jos, vindea la preţ întreg clientului, nu dădea bon; după ce ieșea clientul din magazin scotea bonul, cu reducere, şi diferența şi-o băga în buzunar”, comentează administratorul firmei.

Prin această metodă, angajata a reușit să îi păcălească atât pe clienți, cât și pe patroni. Totul s-a sfârșit când administratorul firmei a văzut că salariata îşi însușește 100 de lei, din casă.

Pusă în fața probelor, femeia a implorat iertare, motivând că, de fapt, ea nu a furat de la magazin, ci de la clienți. Angajata hoață a fost concediată, iar imaginile vor fi trimise la Poliție.

Cristian Cotuna

Giorgiana Stoica

 

 

 

 

 

Recomandările redacției