angela-gheorghiu-cezar-ouatuPresa a speculat că ar exista o apropiere între Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu de ceva timp, însă cei doi nu au dorit să vorbească despre relaţia lor. Până acum…

Invitaţi în ediţia de joi seară a emisiunii „Sinteza zilei”, de la Antena 3, soprana Angela Gheorghiu şi contratenorul Cezar Ouatu au vorbit despre şansa de a se cunoaşte, atât în muzică, cât şi în viaţa personală.

Întrebată de Mihai Gâdea de cât timp nu mai plânge singură, după spectacole, în camera de hotel, făcând referire la o declaraţie anterioară a artistei, soprana Angela Gheorghiu a răspuns: „de câteva luni de zile”, adăugând că Cezar i-a făcut curte, ca orice bărbat. „Ce vreţi să vă spunem? Că ne mutăm împreună?” a completat Angela.

Pe de altă parte, Cezar Ouatu, a afirmat că, deşi „Angela este în compania multor bărbaţi superbi prin natura meseriei” lor, asta nu împiedică să existe o „afinitate” atât artistică, cât şi personală între ei doi. „Eu nu vreau să aburesc, dar nu ai cum, fără iubire, să stai pe scenă cu un artist,” a spus contra-tenorul când a fost întrebat dacă este îndrăgostit de Angela.

Reprezentantul României la Eurovision cunoaşte toate speculaţiile legate de povestea lor, însă nu dă atenţie bârfelor: „Această relaţie, cred eu frumoasă, sper să nu pice într-o zonă bizară, cum mulţi o vor în România. Sper să rămână o relaţie elegantă şi cu o anumită profunzime”, a declarat Cezar Ouatu, potrivit Antena 3.

Întrebată de Mihai Gâdea cum comentează cele spuse de partenerul ei, soprana Angela Gheorghiu a răspuns: „Amin”.

Ulterior, cei doi au interpretat în direct piesa „Barcarola”, oferind publicului un moment artistic de excepţie, la finalul căruia Angela Gheorghiu s-a arătat emoţionată.

SURSA:  Libertatea.ro

 

 

Recomandările redacției