loteria

Loteria bonurilor fiscale are 4.200 de câştigători. Cele mai multe bilete câştigătoare le are un arădean din satul Fiscut. Omul, care şi-a calculat câştigul chiar astăzi, îşi continuă goana după bonuri fiscale pe la magazinele care aruncă bonurile la care au renunţat clienţii.

„Am câştigat vreo 5.300 de RON, numai o mie şi un pic de euro, fără impozit. E ceva, vreo trei salarii”, a spus Constantin Lungu, arădeanul despre care scriam într-unul din numerele trecute ale ziarului nostru că are 23 de bonuri câştigătoare.

Arădeanul a câştigat de 23 de ori câte 238 de lei, cu ajutorul unor bonuri fiscale la care clienţii de drept au renunţat, iar bonurile au fost primite de la casieriţele unor supermarketuri, care se pregăteau să le arunce.

Constantin Lungu, fericitul deţinător al celor 23 de bonuri fiscale câştigătoare ar putea câştiga chiar mai mult cu 25 de procente, deoarece sumele de pană la 6.000 de lei nu se impozitează.

Omul, care locuieşte la ţară, în satul Fiscut, are şase copii şi o situaţie finaciară modestă. Tocmai de aceea, Constantin Lungu arată că ştie valoarea banilor şi nu se supără că nu a câştigat mai mult, aşa cum a crezut la început, când spera să primească cel puţin câteva mii de euro, din milionul de lei pus la bătaie de fisc. În plus, bărbatul continuă să strângă bonuri din coşurile magazinelor.

Oricum, isteria creată în jurul acestei loterii îi face acum pe unii să se gândească de două ori, înainte să renunţe la bonul fiscal.

Revendicarea premiilor se face în 30 de zile de la extragere, prin depunerea bonului fiscal câştigător, în original, la orice unitate teritorială a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, alături de copia actului de identitate a titularului bonului şi de o cerere completată la ANAF.

Cristian Cotuna

Recomandările redacției