Kickboxerul Eduard Gafencu a ajuns în punctul culminant al anului competițional 2023. În decurs de două săptămâni, arădeanul are parte de două meciuri tari, unul în țară și celălalt în străinătate.

Prima luptă vine mâine seară, la Sala Polivalentă din București, acolo unde „The Blitz” va încrucișa mănușile cu Ștefan Răzvan Orza. Cei doi își dispută accesul în finala Dynamite Fighting Show, cel mai puternic turneu piramidal de kickboxing din istoria României, la categoria supermijlocie. Sportivul de 22 de ani din Constanța e considerat ușor favorit de casele de pariuri. Evenimentul va putea fi urmărit în direct pe Pro Arena, începând cu ora 20. Semifinala la supermijlocie va avea loc spre finala galei, al 9-lea meci dintre cele 11 programate.

Apoi, pe 7 octombrie, Eduard Gafencu va lupta din nou în „Glory”. La Burgas, în Bulgaria, arădeanul se va afla față în față cu Teodor Hristov, un sportiv de 22 de ani, debutant în circuitul profesionist de kickboxing. Înainte de dubla de foc, Orza – Hristov, Gafencu se află la cota 17 victorii și patru eșecuri la profesioniști.

Recomandările redacției