După victoria de la Colosseum Tournament de K1, de la București și cea de la Gala Campionilor, de la Arad, Eduard Gafencu a ieșit învingător și vineri seară, la Timișoara. Gala Colosseum Tournament X, arădeanul a intrat în ring cu deveanul Flavius Boiciuc, în limita 81 de kilograme, pe care l-a bătut – în cele din urmă – la puncte. Elevul lui Ruben Stoia a câștigat destul de clar primele două reprize, revenirea lui Boiciuc în ultima fiind insuficientă pentru un succes în fața arădeanului.
„Mâine seară voi lupta pentru prietenul meu Brădean Claudiu Laviniu, pe care sper să îl ajute Dumnezeu să treacă peste momentele grele de după accidentul pe care l-a suferit! Te pupă fratele tău”, scria, joi, pe contul personal de Facebook Edi Gafencu.
Gala Colosseum Tournament X s-a desfășurat în această seară și a fost transmisă în direct de postul Digi Sport 2. Pe fightcard au fost programate 11 meciuri (între care și cel al lui Gafencu), iar în undercard – două, acestea nefiind televizate.
DeySecurity, ManProtection, AgroKyl, BazaDesavoia, ProteineSuplimenteArad și AtleticVsa sunt susținătorii fighterului arădean de 25 de ani, component al Box Club Ruben Stoia.

Recomandările redacției