La un moment dat, Viitorul Pandurii Târgu Jiu bătea la porțile podiumului Ligii
a II-a, însă finalul de an nu a fost tocmai reușit pentru o prezență, până la primăvară, pe locul 12. Antrenorul Cristi Lupuț și colaboratorii săi au sunat adunarea luni, în „cartierul general” de la Sânmartin, iar printre noutăți se află și doi fotbaliști arădeni.
Este vorba despre portarul Roberto Bodea și fundașul Paul Copaci. Ei au fost colegi la UTA până în vară, după care goal-keeperul de 26 de ani a evoluat cu succes pentru FCU Craiova, liderul autoritar al seriei a IV-a a Ligii a III-a. Oltenii și-au schimbat strategia în această iarnă și vor folosi portar Under 20, astfel că Bodea ajunge din nou, mai repede, pe scena eșalonului secund. Copaci (21 de ani) s-a despărțit și el recent de Astra Giurgiu, unde nu a apucat să debuteze în Liga 1 și a evoluat doar pentru „satelitul” din Liga a III-a. La Viitorul, mai evoluează un al treilea fost utist, Darius Buia, care – însă – plecase de la Arad în vara lui 2018.
Atacantul Daniel Paraschiv, mijlocaşul lateral Paul Mitrică și pe mijlocaşul central, Gabriel Preoteasa sunt celelalte transferuri ale iernii pentru gruparea ce împarte noul stadion din Târgu Jiu cu Pandurii, „lanterna roșie” a ligii secunde.

Recomandările redacției