Arădenii își pot exprima părerea vizavi de acțiunile de mediu și viitoarele

investiții pentru protecția mediului, în județul nostru. Mai precis, Agenția pentru Protecția Mediului dă posibilitatea persoanelor interesate, să facă observații la Planul Local de Acţiune pentru Mediu – Arad (PLAM). Acesta este la transparență pentru orice arădean interesat.

APM Arad aduce la cunoştiinţa publicului posibilitatea de a formula comentarii, observaţii şi sugestii privind Planul Local de Acţiune pentru Mediu – Judeţul Arad (PLAM), actualizat varianta DRAFT. PLAM Arad poate fi vizualizat spre consultare pe pagina web a APM Arad http://www.anpm.ro/web/apm-arad/stadiul-planului-de-actiune-pentru-mediu-la-nivel judetean sau la sediul APM Arad – Splaiul Mureșului FN, jud. Arad“, se arată într-un anunț al Agenției pentru Protecția Mediului.

PLAM reprezintă un adevărat plan de detaliu pentru viitoarele investiţii şi activităţi pentru îmbunătăţirea calităţii şi protecţiei mediului în judeţ. Acesta serveşte drept ghid pe termen lung pentru acţiunile de mediu ale judeţului. Totodată acest document constituie o bază oficială pentru elaborarea proiectelor de finanţare de mediu“, a susținut Dana Dănoiu, directorul Agenției pentru Protecția Mediului Arad.

Astfel, comentariile, observaţiile şi sugestiile publicului pot fi transmise până la data de 11.01.2019 ora 14.30. pe adresa de e-mail: office@apmar.anpm.ro. Vom reveni cu mai multe detalii legate de Planul Local de Acţiune pentru Mediu.

Recomandările redacției