În ultimele ore, arădenii s-au mobilizat înspre secțiile de votare, astfel că aproape de orele 18.00, prezența la vot în județul Arad a ajuns la peste 40%. Mai exact, 41,16% dintre alegătorii înscriși pe listele permanente, dar și cei care au fost înscriși pe liste suplimentare și-au exprimat opțiunea prin vot la cele 437 de secții de votare puse la dispoziție de autorități în județul nostru. 

Astfel, în jurul orelor 18.00, Aradul se află la doar două procente diferență față de votul la nivel național, unde prezența este de 43,42%. Se pare că arădenii aleg să voteze masiv la orele serii. Secția de votare cu cea mai mare prezență din municipiul Arad este Gradinița nr. 9, situată pe strada Condurașilor, unde participarea la vot a fost de 82,14% aproape de orele 18.00. Secția de vot cu cea mai slabă prezență este Școala Gimnazială „Ilarion Felea”, din cartierul Bujac. 

Dacă în jurul orei amiezii, la Arad prezența a fost una dintre cele mai scăzute, fiind pe locul șase de la coadă, se pare că la orele serii, arădenii s-au mobilizat pentru a-și exercita dreptul la vot. 

Recomandările redacției