Arădenii sunt așteptați la concertele de colinde din următoarea perioadă

0
891

Sărbătorile de Iarnă reprezintă cea mai frumoasă parte a anului! Nu o spunem noi asta, ci studiile făcute la nivel mondial. Pe oricine întrebi, fie că e copil sau om în toată firea, această perioadă de sfârșit de an face pe toată lumea să zâmbească și să viseze la acele câteva zile de bucurie și liniște.
Colindele, un element cheie al sărbătorilor de iarnă
Un element cheie, fără de care nu trece nici o ediție a Sărbătorilor de Iarnă, este muzica. Dar nu ne referim aici la orice fel de muzică, ci la un anumit fel, cel pe care copiii îl exersează săptămâni la rând pentru un spectacol de 30 de minute în fața părinților.
Dar, o colindă cântată live de copii sau cântăreți este cu totul altă experiență. De aceea, în fiecare an, municipalitatea arădea- nă pune la dispoziție spectacole de colinde și muzică festivă pentru a încununa aceste zile întru-totul.
Raoul, primul colindător
Începând cu 15 decembrie, arădenii sunt invitați să asculte recitaluri live de colinde. Raoul este primul interpret care va întreține atmosfera pe scena amplasată în cadrul Târgului de Iarnă aflat în Parcul Eminescu.
Geta Burlacu va colinda arădenii în ziua de duminică, 16 decembrie, printr-un concert cântece de iarnă, tot la Târgul de iarnă.
O săptămână de colinde ale copiiilor din Arad
În perioada 17-21 decembrie, între orele 17:00 – 19:00, scena Târgului de iarnă va fi luată cu asalt de copiii de la grădinițele și școlile din oraș. Aceste cinci zile vor face mulți părinți mândri și mulți bunici gata de lăcrimat. O colindă este cea mai frumoasă atunci când e cântată din suflet, iar copiii reprezintă ce e mai pur și nevinovat, glasurile lor fiind unguent pentru suflet.
Narcisa Suciu, un nume reprezentativ al Sărbătorilor de Iarnă, ne va aduce bucuria Crăciunului în data de 22 decembrie, în cadrul Târgului de Iarnă. O zi mai târziu, Leo Iorga & Pacifica vor încânta spectatorii.
Decorațiuni de Crăciun
Totodată, până la începutul anului viitor cei doritori pot să își facă poze cu bradul frumos ornamentat amplasat pe platoul Primăriei și cu ornamentele așezate lângă acesta. Pe lângă acestea, Târgul de Iarnă aduce multe puncte atractive pentru fotografii cu diferite decorațiuni specifice Crăciunului.
Revelion cu muzică dance
Revelionul nu se pu­tea să fie mai prejos, iar în ultima seară din 2018, începând cu ora 22, pe scenă vor urca trupa Fantazia şi Kamelia, artista care a devenit cunoscută în urma colaborării cu Puya.
Invitați speciali ai Revelionului 2019 de la Arad sunt Goombay Dance Band, o trupă de origine germană care a luat naştere în 1979. Și bineînțeles, ca totul să fie perfect, noul an va fi primit de arădeni cu un spectacol grandios de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.