DSCF2452Într-un cadru cu adevărat festiv, cu o organizare impecabilă şi în prezenţa unei asistenţe numeroase şi selecte, ieri a fost inaugurată Clinica Mediqa, un centru medical multidisciplinar şi polifuncţional care face parte din grupul german Signal Iduna.
La ceremonia inaugurării au participat oficialităţi ale administraţiei judeţene şi municipale, membri ai conducerilor Casei de Asigurări de Sănătate şi Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, reprezentanţi ai Colegiului Medicilor dar şi reprezentanţi ai altor aşezăminte de asistenţă medicală cu care Mediqa are deja stabilite relaţii: Centrul de Diagnostic Imagistic şi Tratament Euromedic Arad, Spitalul Clinic Genesys şi Centrul Medical Liad.
Panglica inaugurală a fost tăiată de Siegfried Geilhausen, reprezentant al Consulatului german de la Timişoara, ataşat-locţiitor al consulului, şi de Leslie J. Breer, preşedintele Signal Iduna România. În scurte alocuţiuni, ambii oaspeţi şi-au manifestat bucuria deschiderii centrului şi speranţa că astfel de unităţi medicale vor mai apărea în viitor în tot spaţiul românesc.
„Suntem mândri că am reuşit să realizăm la Arad acest centru medical la standarde germane şi suntem la fel de mândri de pre­zenţa la inaugurare a atâtor personalităţi, acesta fiind un semn că şi intenţiile, şi eforturile noastre sunt apreciate la justa lor valoare”, a spus Dania Crişan, manager operaţiuni al celui mai nou aşezământ medi­cal arădean.

Recomandările redacției