capoeiraClubul Sportiv Defensive Arts, condus de instructorul Lucian Moga, l-a invitat la Arad pe profesorul Adrian Ionuț, fondator al Grupo AltoAstral România, grupare specializată în predarea stilului de lupte brazilian Capoeira.
Capoeira face parte din familia artelor marțiale, tehnicile de luptă sunt combinate cu muzică și dans specifice Braziliei, iar începuturile sunt consemnate încă din secolul XVI!
„Profesorul Adrian Ionuț beneficiază de o mare experiență atât în practicarea acestei arte cât și în pedagogia acesteia. A răspândit Capoeira sub egida AltoAstral în Satu Mare, Oradea, Carei sau Cluj. Prin colaborarea foarte bună cu noi, acum a ajuns și în Arad. Am primit acceptul său de a începe în sala noastră o grupă de inițiere în Capoeira, pentru copii, tineri sau adulți, pasionați de Capoeira. Tot cu această ocazie am fost invitați la Festivalul Internațional de Capoeira din acest an de la Cluj”, a relatat Lucian Moga.
Cei interesați vor găsi detaliile referitoare la antrenamentele de Capoeira din Arad pe pagina de Internet a Clubului Sportiv Defensive Arts Arad: www.jkdarad.webs.com.

Recomandările redacției