stratila penaltyÎn minutul 2 al meciului, Sorin Strătilă a pătruns în forță prin dreapta careului, cam la doi metri de linia de aut de poartă, și a fost împiedicat de unul din fundașii gazdelor. În locul așteptatei lovituri de pedeapsă, mijlocașul arădean a fost avertizat pentru simulare.
N-a fost singura decizie contestată a centralului Dorin Voina. La rândul lor, gazdele i-au reproșat reșițeanului că nu le-a acordat un penalty după ce l-au acuzat pe Filaret că a jucat o minge cu mâna în propria suprafață de pedeapsă, iar în actul doi, aflat la cinci metri de bara stângă a Lugojului, Szekely a întors o minge ce l-a lovit pe un apărător, arădeanul cerând vehement henț.
Legat de prima fază amintită, Strătilă a comentat: „Am un mare semn de întrebare legat de arbitraje. A fost  penalty clar, mi-a dat peste picioare și m-am trezit că iau galben!”
Antrenorul Roli Nagy a fost de acord, însă a atras atenția că mai sunt probleme de rezolvat. „E al doilea joc la rând în care nu ni se acordă penalty, dar nu e ăsta motivul pentru care am pierdut. Trebuie să ne ridicăm, cum am tot spus”.

Recomandările redacției