Fiindcă aveau etapă liberă weekend-ul trecut, Victoria Zăbrani și CS Ineu au legat un meci de verificare pe terenul divizionarei a patra. În minutul 56, la un banal corner, Bun s-a lovit de Higyed (care a și egalat tabela deschisă cu 4 minute înainte de Crișan după o acțiune personală) și a rămas culcat la pământ. La prima vedere, fundașul Ineului a părut că a suferit o comoție, dar cum la stadion nu era doctor a fost transportat imediat la spital de antrenorul Cristian Sculici pentru controale amănunțite. „Nu știam pe ce lume sunt, iar acum am o senzație că am mai trăit aceste clipe grele”, ne-a mărtu­risit chiar Bogdan Bun la ieșirea de la examenele tomografice și radiologice  efectuate vineri seară.
„Înțelegerea între noi a fost ca Ineul să aducă doctor la meci, dar am înțeles că el a fost reținut de un meci de juniori. Nu era nicio problemă pentru noi să asigurăm asistența medi­cală. Așa cum am plătit arbitrii, am fi plătit și un doctor”, a precizat și Leontin Pința, tehnicianul Victoriei. Apropo de arbitri, delegația formată din Dorinel Herțeg, Florin Vesa și Roland Sandu a refuzat să mai conducă meciul din momentul accidentării lui Bun în absența unui cadru medical, astfel că fluierul a trecut la fotbalistul Zăbraniului Topai.
Deși la un moment dat Zăbraniul a condus cu 2-1, după șutul de senzație a lui Hodan, Ineul a întors tabela prin Popovici și autogolul lui Țop și s-a impus cu 3-2. „Dincolo de accidentarea nefericită a lui Bun, amicalul a fost foarte reușit și util pentru ambele formații. Chiar felicit Ineul, o echipă preocupată sută la sută doar de fotbal. Noi am terminat în teren cu 5-6 copii de 16-17 ani, era pe undeva normal să nu putem ține de rezultat”, a concluzionat Pința.
Formații:
Zăbrani: Șubaș – Dolga (60 Țop), Hodan, Avram, Vereș (60 Varga) – Higyed (60 Ungur), Caba, Bercu (60 Toda), C. Gîlcă (60 Samoilă) – Vasinc (60 Ardelean), Dolineanu (60 Rediș).
Ineu (prima repriză): Gorun – Zdrențan, Wild, Tudoroiu, Hulbăr – Kocsis, Bilia, Georgiu, Boldizsar – Filimon, Mașniță
Ineu (repriza a doua): Gorun – Popovici, Ciobanu, Bun (56 Tudoroiu), Talpaș – Voștinar, Hrezdac, Tomuț, Șulumberchean – Crișan, Cotoc.

Recomandările redacției