ardeleanOdată cu suspendarea lui Sidney și accidentarea lui Mardare, pentru confruntarea cu Motru s-a eliberat locul de fundaș central de lângă Daniel Ola. Acesta nu putea fi ocupat decât de Florin Ardelean, fotbalist care – de altfel – a confirmat în turul ligii secunde.
Fotbalistul de 20 de ani nu a evoluat rău, ba chiar a avut și șansa de a înscrie, însă Trică a respins cu pumnii șutul său de la distanță. „Mi-am dorit enorm să revin pe gazon, mai ales că în tur am jucat meci de meci. Am primit această șansă, dar îmi pare rău că revenirea mea în echipă nu a coincis cu o victorie. Păcat, ocazii au fost, puteam marca măcar de două ori, dar asta a fost. Rămâne să sperăm în salvarea de la retrogradare, deși e din ce în ce mai greu”, a spus la finalul partidei cu gorjenii funașul împrumutat de la FC Marcel Băban Jimbolia.
Deși a fost rezervă cu Adrian Falub la timona echipei, Ardelean regretă plecarea tehnicianului clujean: „A contat enorm și faptul că ne-am, trezit fără antrenor. De când a venit la UTA, domnul Falub ne-a învățat multe lucruri bune, pregătea foarte bine meciurile și ni-era greu să ne descurcăm fără el”, a adăugat „textilistul”.

Recomandările redacției