yoko_onoLa 80 de ani, încă mai este în putere, iar acest lucru se datorează amintirilor nepreţuite. Yoko Ono recunoaşte că încă mai vorbeşte cu soţul ei, John Lennon, chiar şi la 32 de ani după asasinarea fostului membru Beatles.

Japoneza pe care John o numea „cel mai vestit artist necunoscut din lume” a dovedit că nu se fereşte să discute nici despre adevărurile crude. Aflată în Germania de ziua ei, pentru o expoziţie de artă şi un concert susţinut alături de Plastic Ono Band, condusă de fiul ei, Sean Lennon, vedeta a declarat, râzând: „Multă lume crede că asiaticii nu au simţul umorului. Mi se întâmplă mai mereu să fac o glumă şi să aud: «Ce a zis?». Înţelegem că umorul nostru nu este uşurel. Este fascinant”. Iar când a fost întrebată cu menajamente dacă această calitate a ajutat-o când nu era cea mai populară persoană din lume, Yoko i-a tăiat-o jurnalistului abrupt, râzând în hohote: „Spuneţi direct: când mă ura toată lumea”.

„Recunosc, comunic şi acum cu soţul meu. Este ca şi cum ţi-ar cădea o pleaşcă şi o voce te-ar întreba: «Bun, şi cum gestionezi asta?»”, a declarat Yoko, subliniind că John „este foarte supărat de cum a ajuns lumea astăzi şi foarte neliniştit”. O fi sau nu aşa, nu vom afla niciodată. Dar fosta soţie a lui Lennon are dreptul să-şi închipuie că discută cu cel care i-a fost partener de viaţă. Asta a ajutat-o să meargă mai departe, când toată lumea a pus-o la zid pentru că era femeia care a spart The Beatles.

Sursa: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției