dobrean-rusDoi dintre fotbaliștii care au conso­lidat victoria UTA-ei la Filiași au intrat în ultima parte a meciului și au adus greutate jocului arădean. Cipri Rus a marcat golul care a urcat trupa lui Roli Nagy pe prima treaptă, iar Dobrean a avut parte de prelungiri de foc, în care gazdele încercau cu toate liniile să egaleze.
Conectați de-acum la meciul de vineri, cei doi transmit o stare de încredere venită din interiorul vestiarului. „Dorim să continuăm seria victoriilor. În tur cei de la Giarmata ne-au învins pentru că am prins și noi o zi mai slabă, dar nu se va mai întâmpla. Avem atitudinea potrivită și ne gândim doar la promovare”, a subliniat Cipri Rus.
„Ne așteaptă un meci foarte important, ne dorim victoria, singura echipă care ne-a bătut, mai multă ambiție. Trebuie să câștigăm să ne îndeplinim obiectivul”, a completat Dobrean.
Roli Nagy a analizat evoluția lotului. „A venit perioada în care încep să lipsească jucători, în primul rând din cauza suspendărilor. Runda trecută a lipsit Filaret, dar Beni Cotoc și-a făcut bine treaba lângă Sorin Botiș. Acum lipsește Chindriș, un jucător important și constant, dar sunt convins că își va face datoria cel care va intra în locul lui. Eu un fapt dovedit în acest retur, avem jucători care fierb să intre pe teren. Mă bucură acest lucru, ne menține echipa conectată. Nimic nu e întâmplător, nici victoria din minutul 90. Cipri Rus a adus 3 puncte, nu e o întâmplare. A avut de multe ori plusuri și în tur. Și-a dorit să înscrie și muncește pentru asta. Există adrenalină și dorință mare de a realiza următorul pas – promovarea în Liga a II-a”, a remarcat tehnicianul.

Recomandările redacției