faniLa conferința de presă organizată de Dieter Kaas la Hotelul Coandi au fost prezenți și doi membri ai Suporter Club UTA, care și-au făcut singuri o părere despre intențiile omului de afaceri austriac în ceea ce privește pe formația fanion a Aradului. Iată ce are de comunicat organizația fanilor:
„Suporter Club UTA a luat act în urma conferinţei de presă de astăzi susţinută de domnii Dieter Kaas şi Iulian Olaru  că în acest moment părţile implicate în posibila tranzacţie nu au lămurit niciun aspect în ceea ce priveşte preluarea clubului UTA de către Dieter Kaas. Atragem însă atenţia că situaţia clubului UTA este una limită, fiecare zi în plus însemnând în primul rând acumularea unor datorii suplimentare la stat, prin penalităţile aplicate conform legii. Reunirea lotului a fost amânată  cu o săptămână tocmai pentru a  da timp problemelor administrative să se rezolve.
Având în vedere poziţia domnului Dieter Kaas exprimată astăzi şi iminenţa colapsului sportiv şi financiar, Suporter Club UTA consideră necesară identificarea şi altor eventuale soluţii imediate care să salveze clubul atât din punct de vedere financiar, cât şi din punct de vedere sportiv. Suporter Club UTA rămâne deschisă dialogului cu Dieter Kaas şi apreciază dorinţa sa de a se implica, însă totodată lansează încă un apel spre toţi cei în măsură să acţioneze pentru identificarea altor  posibile soluţii pentru UTA”.

Recomandările redacției