Numărul oferelor de muncă a crescut precum gradele în termometru, astfel că, pentru prima dată după ceva timp, peste 2.600 de job-uri sunt vacante și anunțate prin AJOFM. Mai precis, firmele și companiile arădene au pus la bătaie sute de oferte de serviciu, în municipiu și județ și le-au notificat la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă.

Astfel, din această săptămână, arădenii își pot găsi de lucru în mai multe domenii, ofertele fiind pentru toate gradele de pregătire profesională. Se caută în număr mare agenți de securitate, agenți de  asigurare, agenți de vânzări, barmani, betoniști, casieri, confecționeri articole din piele și confecționeri cablaje auto ori alte piese, confecționeri – asamblatori, controlori calitate, croitori, cusători piele, electricieni, femei la curățenie, montatori subansamble, muncitori necalificați, dulgheri, electricieni, operatori în industrie și operatori introducere și validare date, operatori mase plastice, ospătari, stivuitoriști, tâmplari, tehnicieni mașini unelte, instalatori, fierari, manipulanți mărfuri și șoferi.

Pentru cei cu studii superioare sunt disponibile câteva oferte de angajare precum cele pentru posturi de psiholog, programator informatică sau șefi de echipă în industrie. Sunt la mare căutare inginerii, pentru posturi în mecanică ori producție.

Se mai caută manageri de proiect, manageri zonali pentru firme și logisticieni gestiune. Arădenii interesați pot consulta reprezentanții AJOFM Arad. La început de toamnă, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă va organiza Bursa pentru absolvenți de liceu și universități. Data acesteia urmează să fie comunicată.

Recomandările redacției