madalinaGruparea condusă de Ovidiu Șerban a bifat un prim transfer la nou-înfiinţata secţie de atletism. Ovidiu Şerban a bătut palma cu Mădălina Monica Florea, atletă de fond şi semifond, multiplă medaliată naţională la nivel de copii şi juniori, formată de Clubul Atletic Sighişoara. Mădălina, participantă în 2010 la Jocurile Olimpice ale tineretului, va putea puncta deja pentru clubul arădean în 2 martie, când este programată Cupa României de cros, concurs unde noua achiziţie a Aradului porneşte din postură de favorită la o medalie.
„Este o mare speranţă a atletismului românesc şi una dintre pretendentele pentru Jocurile Olimpice de la Rio. Vom face tot ce ţine de noi să îi asigurăm cele mai bune condiţii de pregătire. Mai suntem în discuţii cu încă o atletă de mare valoare, dar avem dificultăţi pentru a-i asigura un antrenor în ţară”, ne-a declarat Ovidiu Şerban.
Mădălina Florea se va pregăti în cea mai mare parte a anului alături de lotul naţional. Atleta de la CSU Arad a ocupat anul trecut locul şapte pe distanţa de 5.000. de metri, în cadrul Campionatelor Mondiale de juniori de la Barcelona.
Altfel, veşti bune vin şi dinspre secţia de judo, care ar putea puncta pe plan internaţional în acest debut de an. Budapesta găzduieşte de vineri până duminică Cupa Europei de seniori, competiţie la care CSU Arad va fi reprezentat de Cosmin Lăzărean la categoria 60 de kilograme, campion naţional aflat în primul an de seniorat şi Raul Hanciuţa la 90 de kilograme, care mai are un an de tineret.

Recomandările redacției