atletico-2000Băieții lui Roland Nagy și Adrian Petruț au terminat învingători campania zonală a juniorilor D, care s-a desfășurat la Deva. Amfitrionii de la Real Sport i-au avut alături, pe lângă arădeni, pe puștii de la LPS Banatul și pe cei de la FCM Reșița.
Sistemul după care s-a jucat a fost „fiecare cu fiecare”. Mai întîi, arădenii au învins echipa gazdă Real Sport cu 2-0, după golurile marcate de Giosu și Obrad, apoi a venit rândul pentru o victoria obținută în fața unui adversar tradițional. A fost 4-1 pentru galben-negri contra LPS Banatul Timișoara, în contul trupei lui Nagy și Petruț punctând Șimăndan, Giosu (2) și Banciu.
Echipele cu cele mai bun traseu aveau să-și dea întâlnire în finală. Cu triumf în fața Banatului și egal cu Deva, cei de la Reșița și-au câștigat dreptul să joace cu calificarea pe masă în compania lui Atletico. S-a încheiat 2-2, cu reușite arădene semnate de Luca Bodri și Ilisie.
„Reșița are echipă arțăgoasă, cu talie. Am început bine, aveam 1-0 la pauză, dar repriza a doua a fost mai haotică, mai precipitată, mai fragmentată. Cum am preconizat, am fost puțin absenți, adversarul a revenit în joc, a întors rezultatul, iar noi am egalat în final. Per ansamblu, am arătat un fotbal bun și meritat am acces în faza semifinală”, a povestit Roland Nagy.
Efectivul lui Atletico i-a reunit pe: Dagău Andrei, Cioban Lucian – Giosu Denis, Mag Sergiu, Mutică Denis, Şimăndan Marius, Bodri Luca, Moraru Raul, Petcuţ Raul, Obrad Raul, Lazie Alexandru, Banciu Robert, Bodri Toma, Frai Claudiu, Rusu Alex, Ilisie Valeiru şi Stan Paul.
Faza semifinală se joacă între 30 mai și 4 iunie, într-o locație ce urmează a fi anunțată în curând.
Finala campionatului de juniori D are loc pe 9 iunie, la Buftea.

Recomandările redacției