Atletico sparge gheața în Liga Elitelor Under 15, Viitorul a pierdut contrar cursului jocului

0
430

Atletico Arad a trecut cu 3-1 pe teren propriu de LPS Bihorul Oradea. E prima victorie a elevilor lui Bogdan Oneț și Francisc Tisza în seria 13 a Ligii Elitelor U15. Rareș Pop, cu o „dublă” și Buza au adus cele trei puncte în meciul disputat pe terenul „Șega”. „Ne-am pus și noi număr la casă, am obținut prima victorie, ne-am îndeplinit obiectivul. Am crescut comparativ cu ultimele două meciuri și drept dovadă am și câștigat. Urmează o perioadă de antrenamente și mai apoi muncă, muncă și iar muncă” au fost cuvintele lui Oneț după primul succes al elevilor săi.
Malița, Popescu – Anișorac, Iurașciuc, Bokse, Manoilă, Miron, Pop, Mitu, N. Nagy, Pa­vel, Rucăreanu, Buza, Cohuț, Palcu, Ronai, M. Nagy, Petriko și Ciobanu au intrat pe teren pentru Atletico 2005, contra LPS-ului de pe Crișul Repede.
Cealaltă echipă arădeană din seria 13, Viitorul Arad, a pierdut, pe teren propriu, cu 0-1, contra celor de la Viitorul Oradea, după o partidă pe care a dominat-o, dar din păcate adversarii au înscris la singura ocazie avută.
„Un meci bun, am fost echipa mai pozitivă, ne-am creat mai multe ocazii de gol. Din păcate, o greșeală personală a făcut ca ei să înscrie fără a avea ocazii. E frecvent la copii, se întâmplă, nu avem decât de învățat din asemenea meciuri tari, și sperăm că din retur nu vom mai comite asemenea greșeli. Încă nu e jucată seria, mai avem speranțe că putem să revenim în vârf din retur.” a declarat antrenorul Dinu Maghici despre înfrângere.
Deak – Tomuț, Clipotă, Pop, Bataghin – Borhan, Adamcsik, Botoroagă – Hrincescu, Melniciuc, Rotar a fost primul 11 al Viitorului, pe parcurs intrând pe teren și Catanzariti, Roman și Varga.
Clasamentul seriei a 13-a a Ligii Elitelor după primele cinci etape:
1. Viitorul Oradea 10p
2. CAO Oradea 7p
3. Viitorul Arad 5p
4. Atletico Arad 3p
5. LPS Bihorul Oradea 2p

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.