De multe ori, cei aflați sub influența alcoolului nu știu când să se oprească din băut. Se întâmplă ca doi bărbați să nu fi realizat care era limita lor și au continuat să bea până nu s-au mai putut controla, devenid agresivi când băutură a început să lipsească de la masa lor.
Politiștii Secției 5 Rurală Ineu au fost chelați la un local unde doi bărbați de 30 și 33 de ani, din Bocsig, făceau scandal.
Aceștia s-au apucat de băut în seara zilei de 4 decembrie, iar fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi amenințat cu bătaia barmanul unui local de pe raza localității Bocsig.
Toate s-au întâmplat și în prezența altor clienți, când cei în cauză au spart sticle de bere și au dislocat o masă din local. Nervii lor au fost puși la încercare de însuși barmanul localului deoarece acesta ar fi refuzat să îi servească cu mai multe băuturi alcoolice, datorită stării vădite de ebrietate în care se aflau deja.
Cei doi bărbați au fost sacționați contravențional conform legii, iar pe numele lor au fost întocmite și dosare de cercetare penală pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Recomandările redacției