O tragedie a zguduit cartierul Quadraro din Roma atunci când o prăpastie imensă s-a deschis pe via Sestio Menas. Având o lățime și o adâncime de zece metri fiecare, prăpastia a înghițit două mașini – o Dacia și un Renault, conform realitatea.net.

Autoritățile locale din Tuscolano și Prenestino au intervenit prompt, blocând drumul și asigurând zona, care a fost rapid izolată pentru a preveni posibile alte incidente tragice. Din fericire, evenimentul a avut loc în jurul orei 1 dimineața, când străzile erau mai puțin frecventate, reducând astfel riscul de victime umane

Cu toate acestea, consecinţele sunt grave pentru cele două maşini implicate, care au fost serios deteriorate în urma prăbuşirii. Pompierii au intervenit rapid, folosind o macara pentru a scoate autoturismele din groapa adâncă.

Cauzele acestei prăbușiri catastrofale nu sunt încă clare, iar anchetele sunt în desfășurare pentru a determina factorii implicați și tipul de intervenție necesar pentru a repara drumul afectat.

Nu este primul incident de acest gen, iar frecvența acestor incidente îi face pe jurnaliștii italieni să exclame „Roma se scufundă”. Cu doar o zi înainte, o altă groapă s-a format pe Via Portuense, într-o zonă locuită de călugărițe, înghițind o camionetă.

Fenomenele au fost atribuite condițiilor meteorologice nefavorabile care au afectat orașul, inclusiv ploi torențiale și furtuni, care au cauzat inundații și prăbușiri de teren. Din fericire, în ambele cazuri nu au fost înregistrate victime umane, iar lucrările de refacere a drumurilor au început imediat pentru a restabili siguranța și normalitatea în comunitate.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției