Handbalistele Crișului au încheiat cu o victorie anul 2019, chiar în fața propriilor susținători. Mai precis, CSU Reșița a fost găzduită și bătută fără drept de apel în Sala UAV-Mihai Botez de o formație ce și-a înscris pe lista marcatoarelor toate jucătoarele de câmp utilizate de Sebastian Tudor sâmbăta trecută.
După 13-9 la pauză, Crișul și-a mărit avansul pe tabelă până la 30-23 și, cu victorii și două rezultate la egalitate, conduc Seria D a Diviziei A la handbal feminin. Patru sunt punctele în fața rivalelor de la Târgu Mureș, dar lupta va fi reluată în ianuarie 2020.
Dacă Roxana Boldor e de obicei golghetera „alb-albastrelor” și a fost și sâmbătă, cu 7 reușite, imediat în spatele ei a urmat unul dintre transferurile verii, Simina Vezentan. Aceasta a venit chiar de la adversarul de sâmbătă și a înscris cele mai multe goluri (6) pentru Crișul. „Nu contează că am jucat cu Reșița, eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Trebuia să câștigăm și azi și să avem un avans de 4 puncte față de Târgu Mureș. Am făcut o primă parte de campionat bună și eu zic că putem termina și a doua parte pe primul loc. O să luptăm până la final pentru acest obiectiv, am legat repede un grup unit și o echipă valoroasă, între jucătoarele mai vechi din lot și noi, care am venit în vară”, a punctat Vezentan.
Pentru Crișul au jucat și au marcat: Boldor 7, Vezentan 6, Cherecheși 3, Klimek 3, Haidu 3, Petruse 2, Popeanu 2, Vrabie 2, Damian 1, Puț 1, Năstasă, Nemoianu, Corha

Recomandările redacției