Au încheiat anul cu o demonstrație de forță: Crișul Chișineu-Criș – CSU Reșița 30-23

0
172

Handbalistele Crișului au încheiat cu o victorie anul 2019, chiar în fața propriilor susținători. Mai precis, CSU Reșița a fost găzduită și bătută fără drept de apel în Sala UAV-Mihai Botez de o formație ce și-a înscris pe lista marcatoarelor toate jucătoarele de câmp utilizate de Sebastian Tudor sâmbăta trecută.
După 13-9 la pauză, Crișul și-a mărit avansul pe tabelă până la 30-23 și, cu victorii și două rezultate la egalitate, conduc Seria D a Diviziei A la handbal feminin. Patru sunt punctele în fața rivalelor de la Târgu Mureș, dar lupta va fi reluată în ianuarie 2020.
Dacă Roxana Boldor e de obicei golghetera „alb-albastrelor” și a fost și sâmbătă, cu 7 reușite, imediat în spatele ei a urmat unul dintre transferurile verii, Simina Vezentan. Aceasta a venit chiar de la adversarul de sâmbătă și a înscris cele mai multe goluri (6) pentru Crișul. „Nu contează că am jucat cu Reșița, eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Trebuia să câștigăm și azi și să avem un avans de 4 puncte față de Târgu Mureș. Am făcut o primă parte de campionat bună și eu zic că putem termina și a doua parte pe primul loc. O să luptăm până la final pentru acest obiectiv, am legat repede un grup unit și o echipă valoroasă, între jucătoarele mai vechi din lot și noi, care am venit în vară”, a punctat Vezentan.
Pentru Crișul au jucat și au marcat: Boldor 7, Vezentan 6, Cherecheși 3, Klimek 3, Haidu 3, Petruse 2, Popeanu 2, Vrabie 2, Damian 1, Puț 1, Năstasă, Nemoianu, Corha

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.