Sute de persoane din Arad și țară au participat la aniversarea a celor 30 de ani de activitate Auto Schunn în România. Cu acestă ocazie a fost ianugurat și noul showroom din Arad, sub conceptul MAR20X.

De la integrarea noilor tehnologii și până la design-ul de o unicitate și eleganță marca Mercedes-Benz, Auto Schunn continuă povestea succesului și profesionalismului, la cele mai înalte standarde.

Investițiile și formarea de specialiști au dus la dezvoltarea afacerii, loialitatea clienților, care au beneficiat de încredere pe întreg traseul relațiilor îndelungate. De asemenea, pentru a oferi o cât mai bună prestare a serviciilor de calitate împroximitatea clienților, compania își desfășoară activitatea și în alte 4 centre din România: Deva,  Suceava, Sibiu și Timișoara. Cei 30 de ani de viață sunt încununați de bucuria muncii împlinite alături de echipăși de clienții și partenerii acestora, cărora le mulțumesc pentru fidelitate și frumoasa colaborare, până în prezent”, a declarat Jürgen Schunn, președinte Grup Auto Schunn.

Cu privire la cei 30 de ani acesta a mai declarat: „Sărbătorim 30 de ani de când ne-am asumat misiunea de a oferi clienților noștri autoturisme la cele mai înalte standarde de calitate și confort. Pasiunea pentru excelență ne-a fost ghid, dovadă că în toți acești ani am investit constant în dezvoltarea și perfecționarea tehnologiilor și proceselor noastre. În ciuda tuturor schimbărilor, am rămas dedicați valorilor noastre și oferirii celor mai bune servicii”.

Auto Schunn Arad reprezintă temelia pusă cu mult timp în urmă și pilonul principal din întregul proces de evoluție continuă.

Va crește numărul angajaților

Astfel, prin noua investiție, Auto Schunn crește numărul locurilor de angajare, totodată extinzând și serviciile pe care le prestează, adaptate noului concept, MAR20X.

Principiile de bază ale MAR20X, un model orientat către client:

Arhitectura, utilizarea elementelor media și procesele din showroom sunt privite ca parți integrate ale unui concept unitar. Acestea se completează pentru a construi o experiență în reprezentanță caracterizată prin cea mai bună calitate a mediului în care clienții sunt primiți, procese cursive și consultanță la standardele zilei de astăzi:

 • Arhitectura locațiilor MAR20X: dinamic, agil și primitor, designul este realizat pentru a oferi locul optim de interacțiune cu brandul și produsele sale. De la podeaua închisă la culoare, special realizată, până la tavanele alb-gri și fațadele de sticlă, noul showroom inspiră continuitate și siguranță.

 

 • Integrarea elementelor media: acestea extind posibilitățile prin care consultanții pot explica aspectele tehnice ale produselor și susțin o abordare orientată către client, prin conturarea unei experiențe unice. Procesul de consultanță este realizat prin tehnologii mobile, de la primirea clienților, la configurarea autovehiculului dorit.

 

 • Format modular: alegerea locului de consultanță este flexibilă la nivelul zonei dedicate din showroom, în funcție de funcția dorită – consultanță pentru vânzare sau servicii pentru clienți, în funcție de nevoile acestora;

 

 • Procese îmbunătățite și o nouă abordare a echipei de vânzări: consultanții au parte de un rol mai bine definit, pentru a lua în calcul particularitățile fiecărui client. Aceștia au parte de un spațiu comun, fără locuri predefinite și restricții, pentru a se adapta noului flux de interacțiune cu clienții;
 • Recepție proactivă și un proces cursiv de consultanță: fiecare client este întâmpinat de un Star Assistant care are rolul de a-l pune în legătura cu un consultant potrivit pentru cerințele acestuia;

Punctele de contact ale showroomului MAR20X

Funcționalitățile principale ale zonelor de contact cu clienții în noul tip de showroom sunt organizate pe mai multe puncte de contact. Acestea sunt, la rândul lor, împărțite în mai multe tipuri de activități:

Zona de primire a clienților: loc de primire și de așteptare până la începerea discuțiilor cu specialistul în consultanță, dar și de consultanță preliminară într-o zonă publică. Zona dispune de locuri de așteptare, recepție, o zonă de lucru și opțiuni pentru copii.

Zona de consultanță pentru produse și servicii: locuri dedicate pentru discuțiile particulare cu fiecare client, pentru prezentarea elementelor de personalizare. Zona dispune de arii semi-publice sau complet private, echipate cu soluțiile digitale aferente.

Zona de expunere a vehiculelor: dedicată procesului de consultanță care implică prezentarea propriu-zisă a produselor, fără a se intercala cu alte zone de lucru sau de marketing. Fiecare vehicul expus are o zonă dedicată de 34 metri pătrați, iar zona este completată de un ecran media principal.

Zona de predare a vehiculelor: o experiență completată de elemente media pentru vehiculele noi, rulate sau de test drive. Fiecare client primește explicații cu privire la produsul predat, într-o atmosferă personală și personalizată.

Zona de magazin: dedicată prezentării accesoriilor tehnice, a jantelor și a pieselor. Zona este completată de gondole și vitrine dedicate.

Zona de service lobby: pentru o recepție mai ușoară și mai primitoare a clienților care accesează service-ul locației.

Așa cum ne-au obișnuit, Auto Schunn reprezintă un reper de încredere pentru clienți, dar și pentru comunitatea din care fac parte.

Cei care au participat la aniversarea celor 30 de ani, la showroom-ul din Arad, au avut parte de momente muzicale de excepție. Cezar Ouatu, pianistul Tibi Țari și baletul Operei din Timișoara fiind printre cei care au intreținut atmosfera și au făcut seara mai plăcută.

Aniroc Hotel a asigurat, ca barul și mâncarea să fie la nivelul evenimentului, iar Crama MAXIMARC prin reprezentanții săi a îmbucurat pupilele gustative ale celor prezenți. Evenimentul a fost prezentat de către actorul Zoltan Lovas și Daniela Boit.

       

 • Gherga Cuzman spune:

  La multi ani !
  Showroom-uri pe tot intinsul tarii,vanzari pe masura eforturilor ce le depuneti ,
  Clienti foarte multumiti si dornici sa tina pasul cu tehnologia !

 • Lucian spune:

  Felicitari Auto Schunn pentru cei 30 de ani de activitate in Romania! Este impresionant sa vezi cum o companie reusita se dezvolta si progreseaza in timp. Inaugurarea noului showroom de la Arad este un pas important in extinderea afacerii si oferirea unor servicii de calitate pentru clienti.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției