La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, polițiștii de frontieră au descoperit şi indisponibilizat un autoturism marca BMW, în valoare de 17.800 de euro, căutat de autorităţile din Marea Britanie. Miercuri seară, în jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II –  Csanadpalota s-a prezentat la controlul de frontieră cetăţeanul român S.S., în vârstă de 25 de ani, conducând autoturismul marca BMW, model 420 D, fabricat în 2013.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie. Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul în anul 2016 şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

Autoturismul în valoare de 17.800 de euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au declarat reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

 

Recomandările redacției