Axa Life Insurance, BCR Asigurări de Viaţă şi Uniqa Asigurări sunt asigurătorii care au primit premiul pentru compania anului 2012 la Gala Asigurători de Top, eveniment organizat de trustrul de presă FinMedia.

Axa Life Insurance a primit premiul pentru compania anului 2012 pe segmentul companii mici şi mijlocii, iar BCR Asigurări de Viaţă a primit un premiu similar dar pe segmentul companii mari. La categoria asigurări generale, premiul pentru cea mai bună companie a anului 2012 a revenit Uniqa Asigurări.

De asemenea, BCR Asigurări de Viaţă a primit premiul pentru cea mai bună dinamică a ultimilor ani, pe segmentul life. Un alt asigurător care a primit două premii este Omniasig VIG: premiul pentru gestionarea fuziunii şi premiul pentru cea mai bună gestionare a ratei cheltuielilor. Metropolitan Life a primit, de asemenea, două premii, pentru cel mai bun proces de rebranding pe segmentul asigurări de viaţă, proces derulat pe principiul Customer Centricity, şi premiul pentru cea mai bună profitabilitate pe termen mediu. Premiul pentru cea mai bună gestiune a ratei daunei a fost decernat Asirom.

Trustul FinMedia a premiat şi trei brokeri în asigurări: Piraeus Broker pentru cea cel mai echilibrat şi performant broker de asigurări, Safety Broker pentru cel mai bun broker de asigurări pe segmentul de retail, şi AON România, pentru cel mai bun broker de asigurări pe segmentul corporate.

 

Recomandările redacției