Consiliul Local al Municipiului Arad se convoacă în şedinţă publică ordinară pentru ziua de azi, 4 decembrie 2018. Ordinea de zi cuprinde un număr de 32 de puncte, deci se anunță o ședință plină.
Printre proiectele ce se vor dezbate se numără Proiectul de hotărâre nr. 349/2018 privind modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Arad nr. 303/ 2016 pentru aprobarea Regulamentului de acces și circulație a utilajelor și autovehiculelor de transport marfă cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 t în Mu­nicipiul Arad. Astfel, se va decide dacă astfel de autoturisme vor avea voie pe bulevardele arădene.
Un alt proiect îi privește pe cei ce folosesc tramvaiul ca mijloc de deplasare. Acesta cuprinde proiectul de hotărâre nr. 421/2018 privind aprobarea documentației tehnico – economice a obiectivului de investiție: „Actualizare SF – Refacție linie cale de tramvai și a rețelei aeriene de contact aferente în municipiul Arad” – tron­sonul I-Piața Podgoria – Pasaj Micalaca – Micalaca Zona III. Totodată, și următorul proiect se referă la „Actualizare SF – Refacție linie cale de tramvai și a rețelei aeriene de contact aferente în municipiul Arad ” – tronsonul III – Calea Radnei de la Pasaj Micalaca la str. Renașterii. Deci, cât de curând, circulația spre Micalaca cu tramvaiul, cât nu numai, se va îngreuna.
Tot în ședința de azi se vor decide impozitele și taxele locale pentru anul 2019.
Toate proiectele se anunță a fi subiecte de dezbătut, deci vă vom relata în ziarul de mâine cum a decurs ședința.

Recomandările redacției