balgradeanCristi Bălgrădean, portarul de 24 de ani al lui Dinamo, şi-a exprimat clar la Dolce Sport nemulţumirea că a fost lăsat rezervă în anumite meciuri pe perioada cât Dario Bonetti a fost antrenor.
„A fost decizia lui Bonetti şi am respectat-o, am stat re­zervă. Stau şi rezervă, şi în tribună dacă trebuie, dar dacă ăla a fost motivul pentru care m-a scos din poartă… Că eu am nu ştiu ce prietenie cu domnul Andone… Nu mi s-a părut corect”, s-a confesat fostul utist pentru Dolce Sport.
În acest sezon, Bălgrădean (24 de ani) a bifat 17 partide pentru Dinamo în toate competiţiile (11 în campionat, 2 în cupele europene, 3 în Cupă şi 1 în Supercupa), primind în total 22 de goluri.
Un alt acuzat a fost Srgian Luchin. Scăpat de Bonetti, el a mărturisit prin ce a trecut. „Normal că am suferit, au fost şi multe lucuri false care s-au scris şi nu-mi prindeau bine. Mă sunau părinţii, prietenii să mă întrebe: «Băi, este adevărat?». M-a afectat tot ce era în jurul echipei”, a declarat pentru Dolce Sport fundaşul în vârstă de 26 de ani.
Dario Bonetti a plecat de la Dinamo pe 14 noiembrie 2012. Italianul a fost numit în cel de-al doilea mandat pe data de 10 aprilie 2012, câştigând Cupa României şi Supercupa României cu Dinamo. Primul său mandat a fost în perioada iulie – octombrie 2009.

Recomandările redacției