rivis3Liderul Ligii a IV-a Arad se apropie cu pași siguri de barajul pentru promovarea în eșalonul trei. Pe terenul „cenușăresei” campionatului, pecicanii nu s-au întrebuințat mai mult decât a fost nevoie pentru punctele ce țin la respect urmăritoarele. „Nu am făcut un meci strălucit. Am cam intrat în jocul lor bazat pe angajament fizic, dar, până la urmă, nu cred că se îndoiește cineva de superioritatea noastră în această partidă. Cu siguranță, va trebui să creștem în joc pentru meciurile ce urmează, dar și în perspectiva barajului”, a precizat Mihai Petcuț, antrenorul „galben-albaștrilor”. Fundașul Gabor a deschis tabela, din voleu, după un corner, pentru ca diferența să fie făcută de Răzvan Riviș. Intrat pe gazon în repriza a doua, mijlocașul crescut chiar la Sînicolau Mic, a reușit „dubla”. Mai întâi a înscris după o fază personală, când a rămas în poziție de unu la unu cu portarul, iar apoi a pus latul la o centrare venită în fața porții. Formații:
Sînicolau: Montorfano – Craiu, Domenyi, Koncz, Barb –  Hans, Revnic, Debattisti, Olariu (Vîrtaci) – Chepețan, Silaghi (Boldor).
Pecica: Rus – Cornea, Moise, Gabor, A. Ponta (Băd) – Dubăț (D. Covaci), Marinescu, R. Fritea, Dobricean (Riviș) – Fabian (Arsene), Peii.
Arbitri: Dorinel Herțeg – Andreeas Junger, Cristian Cășuț. Observatori AJF: Traian Enoiu, Ovidiu Coman

Recomandările redacției