droguri
Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Arad şi procurorii D.I.I.C.O.T. au surprins în flagrant, în Timişoara, un bărbat, în timp ce ar fi încercat să comercializeze 15 grame de cocaină. Acesta a fost reţinut, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.
La data de 9 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad şi procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Arad au surprins în flagrant, în municipiul Timişoara, un bărbat, de 38 de ani, care avea asupra sa 15 grame de cocaină pe care ar fi încercat să le comercializeze. Bărbatul este timişorean şi are antecedente penale.
Din cercetări a reieşit că bărbatul ar fi făcut parte dintr-o grupare specializată în traficul de droguri de mare risc şi ar fi oferit spre vânzare droguri pe raza muncipiilor Arad şi Timişoara.
„Cel în cauză ar fi comercializat stupefiantele la preţul de 100 de euro doza, fiecare doză conţinând aproximativ 0,8 grame. Suspectul a fost reţinut, iar în cursul zilei de 10 septembrie a.c., instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc”, preciza Ovidiu Liber, purtător de cuvânt în cadtrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al S.R.I., iar cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Recomandările redacției