Dr. Ciomu Naum Niculae a murit. Anunțul a făcut de clinica la care acesta începuse să profeseze din nou.

Dr. Ciomu a secționat din greșeală, în iulie 2004, penisul unui bărbat de 34 de ani. 

”Începem săptămână cu o veste tristă domnul Doctor Ciomu Naum Niculae a plecat în lumea cea fără de dor.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! A fost un luptător, un spirit tânăr, un medic cu o experiență și memorie monumentala, un coleg minunat pe care nu-l vom uita.

A fost o onoare pentru noi să ne fie coleg și mentor. Condoleanțe familiei și celor apropiați!” a fost anunțul clinicii.

sursa: www.antena3.ro

Cazul Ciomu

A confundat penisul cu un testicul pe care trebuia să îl extirpe. Asa si-a justificat grava greseală, in fata Colegiului Medicilor Bucuresti (CMB), doctorul Naum Ciomu, cel care i-a amputat penisul tinarului I.J.

Naum Ciomu, in timpul unei operatii de extirpare a unui testicul malformat, o operatie de grad mediu de dificultate. Pina la sfirsitul interventiei, penisul a fost taiat de catre acelasi medic in trei bucati. In aceeasi zi tinarul a fost dus de urgenta la Spitalul Universitar Bucuresti, unde chirurgii s-au aratat depasiti de situatie.

Apoi a fost transferat la Institutul Fundeni, unde profesorul Ionel Sinescu i-a montat o sonda pentru ca, odata cu penisul, pacientul a pierdut si functia de urinare si facuse o complicatie care il putea costa viata. A doua zi, dupa o alta interventie, a profesorului Ioan Lascar de la Spitalul de Urgenta Floreasca, tinarul a putut urina normal.

Recomandările redacției